Δες κατάματα το φαγητό σου - Συνύπαρξη

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της σειράς "Games of Thrones", Peter Dinklage, ενώνει τις δυνάμεις του με την Peta και κάνει την περιγραφή στο συγκλονιστικό βίντεο-αποκάλυψη με τον τίτλο Face Your Food.


O ηθοποιός αποφάσισε να δώσει την φωνή του στο βίντεο επειδή θέλει το κοινό να γνωρίζει τι πληρώνει με τα χρήματά του κάθε φορά που αγοράζει «κρέας», αυγά και γαλακτοκομικά. Παρότι μπορεί να είναι δύσκολο στην παρακολούθηση, το βίντεο αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στα ζώα κτηνοτροφίας και γι' αυτό το λόγο αποτελεί ίσως ηθική μας υποχρέωση να το δούμε. Τα προϊόντα που πωλούνται στα ράφια των καταστημάτων ως αφηρημένες έννοιες, όπως «κρέας», προέρχονται από αληθινά, ζωντανά, συναισθανόμενα ζώα, που ήθελαν να ζήσουν και υπέφεραν προκειμένου να πάρουμε τα σώματά τους.

Παρακαλούμε, δείτε το βίντεο:


Ο Peter Dinklage ενθαρρύνει μια φυτική διατροφή, καθώς αυτή αποτελεί την μοναδική εγγύηση πως κανένα ζώο δεν πρόκειται να γίνει θύματα εκμετάλλευσης, καταπίεσης ή φόνου.


Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση.

Επιτρέπεται, χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση, η αντιγραφή αναρτήσεων με την μορφή προοιμίου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιείται η πρώτη παράγραφος του εκάστοτε άρθρου και στην συνέχεια ο σύνδεσμος 'Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ', ο οποίος να οδηγεί απευθείας στο αρχικό άρθρο.