Όχι, δεν είναι «καλύτερο» το κοτόπουλο (Βίντεο) (18+) - Συνύπαρξη

Πολλοί πιστεύουν ότι το κοτόπουλο είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα ζώα. Άλλοι το θεωρούν πιο υγιεινό, άλλοι λιγότερο βίαιο, πολλοί μάλιστα πιστεύουν και σε παρανοϊκές θεωρίες, όπως για παράδειγμα ότι... δεν πονάνε!


Η πραγματικότητα είναι ότι οι κότες αποτελούν σήμερα το πολυπληθέστερο, το πιο βασανισμένο και το πιο περιφρονημένο θύμα της ανθρώπινης ζωοφαγίας. Οι άνθρωποι αδιαφορούν τόσο πολύ για την αξία της ζωής μιας κότας, που έχουν ξεχάσει ότι είναι ένα ζωντανό, συναισθανόμενο πλάσμα με πλήρεις αισθήσεις.Οι κότες περνούν φρικτές ζωές μέσα στις εγκαταστάσεις εκτροφής, όπου η ζωή τους δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για τους σαδιστές «ιδιοκτήτες» τους και σφάζονται με τρόπους που απλώς βολεύουν τον σφαγέα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τις ίδιες.


Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση.

Επιτρέπεται, χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση, η αντιγραφή αναρτήσεων με την μορφή προοιμίου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιείται η πρώτη παράγραφος του εκάστοτε άρθρου και στην συνέχεια ο σύνδεσμος 'Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ', ο οποίος να οδηγεί απευθείας στο αρχικό άρθρο.