Γιατί οι γιατροί σας λένε ψέμματα - Συνύπαρξη

Σας λέει την αλήθεια ο γιατρός σας για το τί είναι καλύτερο για την υγεία σας; Και, βασικά, πόσα πράγματα γνωρίζουν οι γιατροί για την πρόληψη ασθενειών και όχι για την θεραπεία τους;

Απ' ότι φαίνεται, όχι πολλά.

Αυτή η συνέντευξη του Dr. Michael Ggeger, τον Φεβρουάριο του 2016, είναι αποκαλυπτική! Η πραγματικότητα είναι ότι οι γιατροί είναι ιδανικά εκπαιδευμένοι να σας κάνουν καλά αν αρρωστήσετε, όχι όμως για να προλάβουν τις ασθένειες. Αυτό το παράδοξο συμβαίνει επειδή η εκπαίδευση των γιατρών πάνω στην διατροφή είναι από ελάχιστη έως καθόλου, αλλά και για διάφορους άλλους λόγους που ο Dr. Greger εξηγεί.

Παρακολουθήστε την πικρή αλήθεια σε αυτό το σύντομο βίντεο.  

Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι, παρακαλώ κάντε κλικ στο τέταρτο από τα δεξιά εικονίδιο.

 
Αν σας φαίνονται χρήσιμες οι αναρτήσεις της Συνύπαρξης, βοηθήστε να αποκτήσει κι άλλους αναγνώστες. Μπορείτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook και να κοινοποιήσετε αυτό το άρθρο στο προφίλ σας.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση.

Επιτρέπεται, χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση, η αντιγραφή αναρτήσεων με την μορφή προοιμίου. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιείται η πρώτη παράγραφος του εκάστοτε άρθρου και στην συνέχεια ο σύνδεσμος 'Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ', ο οποίος να οδηγεί απευθείας στο αρχικό άρθρο.